Som dere sikkert har fått med dere, har regjeringen strammet til på COVID19-tiltakene. Norges Musikkorps Forbund har oppfordret alle til å ta 14 dager pause, i håp om å kunne bidra til å redusere hastigheten på smittespredningen. Sarpsborg Janitsjarkorps har vært heldige og klart å unngå smitte. En stor applaus og takk til alle som har bidratt til dette. Samtidig ser styret seg nødt til å forholde seg til de nye oppfordringene. Det betyr at vi ser oss nødt til å avlyse julekonserten som var planlagt i Sarpsborg kirke den 21. desember. Årsaken er at med de nye avstandsreglene (1,5 meter i siden og 2 meter i front) er det rett og slett ikke plass til oss i kirken. Selv om dette skulle lempes på innen 21. desember er det i tillegg umulig å gjennomføre øvelser med fullt korps på Janitsjarhuset.

– styret –

Kategorier: Konserter