Greåker musikkorps & Sarpsborg janitsjarkorps // Ringenes herre - en musikalsk illustrasjon
Søndag, 28 April 2024

Greåker Musikkorps og Sarpsborg Janitsjarkorps slår seg sammen til ett stort korps og byr på en spennende konsertopplevelse!

Er du glad i J.R.R. Tolkiens univers med hobbiter, trollmenn, alver og mystiske ringer? Da er denne konserten noe for deg! Er du usikker? Da er også denne konserten noe for deg! I konsertoppsetningen «Ringenes herre - en musikalsk illustrasjon» byr vi på 5 satser fra Johan de Meij´s «The Lord of The Rings». Et flott verk som skildrer ulike figurer og steder i Ringenes Herre-universet.  For de som har sett filmene, så er det altså ikke musikken fra filmtriologien. Men vi syns likefullt at det er storartet musikk, og håper mange vil ta turen til Tindlundhallen 26. mai.

For å toppe opplevelsen ytterligere har vi fått med oss selveste Jonas Groth som forteller.

Dirigenter: Geir Holm og Frode Amundsen

Billetter: Greåker musikkorps & Sarpsborg janitsjarkorps // Ringenes herre - en musikalsk illustrasjon (ticketco.events) eller kort/vipps i døra

Før NM-konsert 2024
Onsdag, 28 Februar 2024

Hør to av distriktets beste korps fremføre sitt NM-program

Lisleby musikkorps og Sarpsborg janitsjarkorps fremfører sitt NM-program på Janitsjarhuset uka før NM går av stabelen i Trondheim.

Billettsalg i døra. Velkommen!

 

Julekonsert 2023
Søndag, 29 Oktober 2023

Sarpsborg janitsjarkorps tradisjonelle julekonsert i Sarpsborg kirke fredag 15. desember.

Vi kommer i julestemning med sangsolist Emilie Hellum, trompetsolist Jonas Haltia, og kirkens kantor Carl Andreas Næss på orgel. Konserten ledes av vår faste dirigent Frode Amundsen.

Billettpris: 200,- for voksne / barn og student 100,-
kjøp billetter -> https://sjk.ticketco.events/no/nb/e/julekonsert_2023

Velkommen!

Populærkonsert 2023
Mandag, 2 Oktober 2023

Årets populærkonsert blir med fantastiske Eirikur Hauksson som solist, og gjestedirigent Thomas Hansen. Vi har også med mange unge musikere fra skolekorpsene i Sarpsborg.

Billettpris: 200,- for voksne / barn u/18 gratis adgang
Kjøp billetter -> https://sjk.ticketco.events/no/nb/e/populaerkonsert_2023

Velkommen!

Jubileumskonsert 2023 - 100 år på 100 minutter
Torsdag, 31 August 2023

Sarpsborg janitsjarkorps ble stiftet den 26. september 1923, og vi ønsker å markere 100 år med musikalsk glede med bravur og stor jubileumskonsert lørdag 23. september 2023.

Det vil bli presentert musikk fra flere tidsepoker i korpsets historie, og ulike konsert-konsepter vi har hatt opp gjennom årene. Vi kan love musikalske høydepunkter på løpende bånd i mange ulike sjangere.

Konserten dirigeres av vår faste dirigent Frode Amundsen. Vi er også veldig glade for å få med vår mangeårige dirigent Geir Holm til å presentere programmet som kveldens konferansiér.

Velkommen til storslått jubileumsfest og feiring av 100 åringen Sarpsborg janitsjarkorps i storform!

Dirigent: Frode Amundsen

Konferansiér: Geir Holm

Lørdag 23. september kl. 16
Sarpsborg scene

Kjøp billetter ->

Følg arrangementet på Facebook ->

Sommerkonsert 2023
Torsdag, 11 Mai 2023

Tradisjonen tro stiller Sarpsborg Janitsjarkorps opp med fengende, smektende og sommerlig stemning i byen, både i takts og toners form 🙂

Søk
Driftes av Styreportalen AS